DIV ECO GAS

Jednostavno

najbolji

Ideju da se koristi dve vrste goriva (gorivo + TNG) prihvata sve veći broj kompanija, medju kojima je i kompanija AC, koja je odlično postavljena na svetskoj berzi. Ovaj proizvodjač auto gasnih sisetema proizvodi instalacije za sve vrste vozila, posebno je razvio kompjutersku jedinicu namenjenu dizel agregatima. Nakon toga ugradnja plina u dizel vozila postaje normalna pojava, a AC STAG Diesel predstavlja svetski standard kao uredjaj koji pored najboljih rezultata u potrosnji, daje i najvisi stepen sigurnosti u radu, zahvaljujuci svim senzorima kojima sistem raspolaze.

Div Eco Gas d.o.o. je novo-osnovana kompanija (februar 2020-e), proistekla iz decenijskog iskustva ugradnje Autogas uređaja dipl.mas.ing Ivana Todorovića (vlasnik AC RAŠIĆ www.lovatogas.co.rs), koji je godinama u saradnji sa AC Stagom radio na razvoju uredjaja za dizel motore i Vladana Divca uspešnog biznismena (bivši vlasnik Div Protect Team-a i Div Lek-a).

Nakon potpisivanja ugovora o zastupništvu STAG Diesel uređaja za region Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije sa najvećim svetskim proizvođačem Autogas opreme AC Stag www.ac.com.pl krenulo se sa uspešnim prezentovanjem STAG Diesel uređaja velikim transportnim kompanijama iz Srbije. Neki od naših prvih klijenata su Draj d.o.o., Astra SB, Transfer, EURO Tanktrans…

Tri ovalscena servisa u kojima sa sigurnoscu mozete ugraditi gasni uredjaj u dizel motor su:

1. Autocentar Rasic – Visnjicka 126A https://www.lovatogas.co.rs/

2. MZ Dizel-gas – Mladenovac https://mzdizelgas.com/

3. PASI – Stari Banovci (u okviru firme Euro Tanktrans)

Ponuda bilo koje druge firme za ugradnjom dizel-TNG uredjaja sa sobom nosi ogomne opasnosti po celukpno stanje vaseg vozila, a posebno motora vozila. Nestrucna ugradnja i pokusaji pojedinaca da konvertuju dizel motor na rad sa gasom, se neslavno zavrsila. Svaki ugradjeni Dizel-TNG(CNG) uredjaj od strane Divecogas-a, u pogon mora da bude pusten iskljucivo od inzenjera zaposlenih u nasoj kompaniji.

 
Naši rezultati govore umesto nas…. Jednostavno najbolji…